Visagiste Storm is een volledig gediplomeerd en gepassioneerd make-up artist.
Op vakkundige wijze worden de wensen van de opdrachtgevers creatief vertaald van een naturel make-up tot een extreme make-up.

Voor 175 euro gaat u twee keer de make-up in (bijv. glamour en extreem make-up) en ontvangt u 15 foto’s in bijzonder groot formaat op cd-rom. Bij dit arrangement krijgt u gegarandeerd foto’s waarop u er prachtig uit zal zien en meteen de meerwaarde van visagie zal herkennen. Komt u met twee personen dan kunnen wij deze shoot aanbieden voor 160 euro p/p.

Over make-up artist Storm Spoelder

Storm-Aira Spoelder werd geboren op 21 maart 1987. Al vroeg was duidelijk dat ze erg creatief was en op latere leeftijd is ze dan ook naar een mode vormgeving opleiding gegaan. Daar kon ze haar creativiteit kwijt in het ontwerpen en maken van kleding. Ze behaalde ook haar detex diploma’s mode adviseuse en mode specialiste. In het laatste jaar van de opleiding liep zij stage bij een bedrijf waar ze kostuums maakten. Daar ontmoette ze een man die grimeur van beroep was, hij sprak met zoveel passie over zijn vak waardoor Storm ook ge├»nteresseerd raakte.

http://www.stormart.nl/

Bodypaint arangement

Bodypaint is ware kunst! Yorick Wijngaard is een professioneel bodypaint artist met wereldwijde ervaring. Door zijn drukke agenda is het boeken van zo’n shoot met bodypaint een kwestie van op tijd erbij zijn.

Uitgaande van een full body paint (gehele voorkant van het lichaam) moet u rekenen op 300 euro inclusief shoot! U moet rekenen dat u een uur of vier kwijt bent aan de bodypaint inclusief shoot. Natuurlijk zit daar een drankje bij in en krijgt u de kalender van Yoyoart er gratis bij.

Kijk voor een impressie van zijn werk op:

http://www.yoyoart.nl/facebooktwitterlinkedin